My Papa's Burgeria APK icon

My Papa's Burgeria

GratisVersie 1.1.2
4.1(8)2024-02-27
Betrouwbare Game

Belangrijkste kenmerken van My Papa's Burgeria

Belangrijkste kenmerken:

We werken momenteel aan de beschrijving voor My Papa's Burgeria een Android Spelletjes ontwikkeld door Tracy Crabb die gerelateerd is aan Vaardigheid Spellen, Attention Games, . In de tussentijd kun je hier de officiële beschrijving van Tracy Crabb lezen.

Grootte:

16M

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

Prijs:

Gratis

Download Opties:

APK

Veelgestelde vragen

Kan ik My Papa's Burgeria gratis spelen op Android?

Je kunt het veilige APK-bestand van My Papa's Burgeria op AndroidOut helemaal gratis downloaden, maar houd er rekening mee dat er advertenties worden weergegeven.

Is My Papa's Burgeria geschikt voor kinderen?

Het spel My Papa's Burgeria is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Ouders worden echter aangemoedigd om het zelf uit te proberen om er zeker van te zijn dat de gameplay geschikt is voor de leeftijd van hun kind.

Heeft My Papa's Burgeria in-app aankopen?

Ja, My Papa's Burgeria heeft in-app aankopen van virtuele valuta en ontgrendelt extra functies en items. Je kunt deze aankopen met echt geld doen, maar ze zijn niet absuluut nodig om verder te komen in de verhaallijn.

Kan ik My Papa's Burgeria offline spelen?

Ja, maar het kan zijn dat je een internetverbinding nodig hebt om toegang te krijgen tot je klassementen en in-app-aankopen.

Waarom is My Papa's Burgeria verwijderd van Google Play?

Mogelijk heeft het de regels van het Google Play-platform geschonden en is het om deze reden verwijderd, of hebben de game-ontwikkelaars zelf besloten het project te sluiten en de game van deze site te verwijderen.

Wat zijn alternatieven voor My Papa's Burgeria voor Android?

Er zijn verschillende soortgelijke games, zoals Cooking Fever, Good Pizza, Great Pizza, Burger Shop, Burger Maker en Kitchen Craze: Master Chef Cooking Game.

Vind je My Papa's Burgeria leuk?

1 Stem / 1 Like

Misschien ben je ook geinteresseerd in: