Shadowgun Legends icon

Shadowgun Legends

GratisVersie 5.90
4.4(1)2024-04-10
Betrouwbare Game
Vorige versies

Belangrijkste kenmerken van Shadowgun Legends

Doel van het Spel:

In deze epische RPG moet de speler vechten in de verdedigingslinie in het gezelschap van de legendarische Shadowguns krijgers, wiens missie het is om de mensheid van de buitenaardse aanslagen te verdedigen.

Spelregels:

Het begin van de game fungeert als tutorial, waarna de gebruiker naar Slade (of missiecentrum) moet gaan om de missie te selecteren die ze willen zien. Naarmate je de uitdagingen met succes voltooid, kun je personalisatie-items, wapens en spelmodi ontgrendelen, enz.

Spelopties:

Het is mogelijk om te spelen in de modi "campaign", "competitive multiplayer" en "coöperatief".

Graphics:

Futuristische scenario's, robotmonsters en super uitgeruste helden die zijn gemaakt van gedetailleerde, goed gemodelleerde afbeeldingen met een uitstekende definitie.

Controls:

Druk of veeg met je vinger in de linkerhoek van het scherm om de krijger te verplaatsen en tik in de rechterhoek van de interface om te schieten.

Talen interface:

Engels.

Grootte:

7 MB

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

Prijs:

Gratis

Download Opties:

Omschrijving van de ontwikkelaar

Vind je Shadowgun Legends leuk?

1 Stem / 1 Like

Positief

Je kunt met vrienden spelen in online PvP of in coöperatieve modus.
Meer dan 200 missies.
De grafische afbeeldingen en animaties zijn goed gemaakt.

Negatief

Het is niet compatibel met oudere versies van Android.
Advertenties kunnen veldslagen verstoren.

Handige tips

Probeer de vijanden met bepaalde schoten in het hoofd te elimineren, daarmee garandeer je extra punten aan het einde van de gevechten.
De beschikbare ruimte in de inventaris is beperkt, dus zorg ervoor dat je de items verkoopt die je niet nodig hebt om door te gaan met het verzamelen van prijzen aan het einde van elke missie.
Concentreer je op de missies en probeer ze met succes te vervullen om de PvP-modus te ontgrendelen, waarmee je online met vrienden kunt spelen.