Datezone APK icon

Datezone

Versie 1.1.2
2.9
Rating
1335M
Downloads
Gratis
Prijs
2024-02-21
Bijgewerkt op

Gratis Download

Hoofdkenmerken van Datezone

App beschrijving:

Poolse dating-app om nieuwe mensen van over de hele wereld te ontmoeten, waarmee je een leuke tijd kunt hebben of, wie weet, een relatie kunt beginnen.

Functies:

Registreer je en maak je profiel aan met je gegevens en wat je leuk vindt. Vervolgens kun je foto's en video's toevoegen en vrienden toevoegen of verzoeken tot vriendschap accepteren. Ongewenste gebruikers kun je blokkeren en je kunt je foto's alleen toegankelijk maken voor vrienden.

Activiteiten:

Om mensen te zoeken, kun je op locatie filteren. Je kunt met iedereen op dit platform praten en na een leuke chat foto's en andere bestanden in de chat sturen.

Talen:

Interface in het Engels en Pools.

Grootte:

6.1 MB

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

Prijs:

Geen in-app aankopen nodig. Gratis

Installatie-eisen:

Een minimum van 6.1 MB vrije geheugenruimte en Android 4.0 of hoger.

Ranking:

TOP 1 Meest gedownloade applicaties in Dating sites categorie.

Download Opties:

APK

Veelgestelde vragen Datezone

Kan ik meer dan één profiel aanmaken op Datezone?

Helaas is die mogelijkheid er niet. Iedereen kan maar één account op de site hebben, tenzij je een gezamenlijke account hebt met een partner. In dit geval kun je een individueel account voor jezelf maken.

Wie kan een profiel op Datezone zien?

Je profiel is zichtbaar voor alle gebruikers, net als je foto's en video's die zijn toegevoegd aan de openbare galerij (behalve mensen op de zwarte lijst). Iedereen, behalve gebruikers die aan de zwarte lijst zijn toegevoegd, kan ook je camerafeeds bekijken. Je e-mailadres en geboortedatum zijn echter niet zichtbaar.

Welke foto's of video's moet ik toevoegen aan Datezone?

Foto's en video's die aan Datezone zijn toegevoegd, moeten van jou zijn. Het uploaden van video's en foto's van internet is ten strengste verboden.

Is Datezone geschikt voor kinderen?

Nee, deze app is niet geschikt voor kinderen. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om je te registreren en lid te worden van de app Datezone.

Is het gebruik van Datezone gratis?

De registratie zelf is gratis, net als de mogelijkheid om door de profielen van gebruikers te bladeren, zoals hun foto's en video's, één gesprek per dag te starten of elke dag een andere tekst te posten. Koop een VIP- of SUPER VIP-account om toegang te krijgen tot extra functies.

Kan ik anoniem blijven in de Datezone app?

Je kunt anonimiteit in de applicatie garanderen, bijvoorbeeld door je foto's en video's als privé in te stellen en ze alleen met vrienden te delen. Je kunt ook foto's in privéberichten verzenden en ze vervolgens verwijderen. Het is ook niet nodig om foto's of video's aan je profiel toe te voegen en reeds toegevoegde foto's kunnen worden verwijderd.

Vind je Datezone leuk?

4 Stemmen / 3 Likes

POSITIEF over Datezone

Datezone neemt weinig geheugenruimte in beslag. 
Leuke dating-app voor als je een partner zoekt.
Je kunt hier veel gebruikers van over de hele wereld vinden.
Mooie en gebruiksvriendelijke interface.

NEGATIEF over Datezone

Er worden advertenties weergegeven.
Je hebt een internetverbinding nodig.

Maak contact met gebruikers die Datezone hebben gedownload