Aldiko Classic APK icon

Aldiko Classic

Versie 3.1.3
4.0
Rating
412M
Downloads
Gratis
Prijs
2024-05-08
Bijgewerkt op

Gratis Download

Hoofdkenmerken van Aldiko Classic

App beschrijving:

Aldiko Classic is een lichte versie van de populaire Android-boeklezer. Je krijgt toegang tot een bibliotheek met titels die zijn geordend op thema, populariteit, releasedatum en andere opties. Compatibel met bijna elk mobiel apparaat en om te lezen heb je geen internetverbinding nodig.

Functies:

De app ondersteunt boeken in verschillende formaten. Op de volledig aanpasbare interface kun je het scherm aanpassen aan je voorkeuren, zoals lettergrootte, regelafstand, interfacehelderheid en nog veel meer.

Activiteiten:

Als je nog geen digitale boeken hebt, vind je hier een catalogus met een combinatie van bestsellers en klassieke boeken, helemaal gratis, zodat je je verzameling kunt beginnen met de beste titels aller tijden. In de premium-versie worden geen advertenties weergegeven.

Hoe te gebruiken:

Als je al een Aldiko-account hebt, hoef je alleen maar in te loggen en krijg je toegang tot alle voordelen voor geregistreerde gebruikers. Als je de app alleen wilt gebruiken om een specifiek boek te lezen, kun je bestanden vanuit de zoekmachine toevoegen en openen op je mobiel.

Talen:

Engels.

Aanbevelingen:

Voor alle lezers die een lichtgewicht, draagbare boekenlezer willen die compatibel is met elke Android-mobiel of tablet.

Grootte:

16M

Besturingssysteem:

Android

Ontwikkelaar:

Aanbevelingen:

Vanwege een verscheidenheid aan inhoud, is een zekere mate van toezicht door een volwassene aanbevolen.

Prijs:

Inclusief betaalde functies. Gratis

Installatie-eisen:

Een minimum van 16M vrije geheugenruimte en Android 4.0 of hoger.

Ranking:

TOP 1 Meest gedownloade applicaties in e-Reader categorie.

Download Opties:

APK

Veelgestelde vragen Aldiko Classic

Heeft de Aldiko Classic app een nachtmodus?

Ja, de Aldiko Classic-app heeft een nachtmodusfunctie die de achtergrond in zwart en de tekst in wit verandert, zodat deze beter leesbaar is bij weinig licht.

Heeft Aldiko Classic een woordenboekfunctie?

Ja, de Aldiko Classic-app heeft een ingebouwde woordenboekfunctie. Je kunt het gewenste woord in de tekst markeren en de app geeft je dan de definitie ervan.

Is het mogelijk om de leesvoortgang in Aldiko Classic op meerdere apparaten te synchroniseren?

Aanvankelijk ondersteunde de Aldiko Classic-applicatie geen synchronisatie tussen apparaten. Je kunt eBook-bestanden en geïmporteerde gegevens echter handmatig van het ene apparaat naar het andere kopiëren om door te gaan met lezen.

Hoe voeg ik e-books toe aan de Aldiko Classic-applicatie?

Je kunt e-boeken toevoegen aan de Aldiko Classic-app door ze te importeren vanuit het geheugen van je apparaat of door je apparaat aan te sluiten op je computer en de e-boeken over te zetten naar de Aldiko-map.

Is de Aldiko Classic-app gratis?

Aldiko Classic biedt zowel een gratis als een premium versie. De gratis versie bevat advertenties, terwijl de premiumversie extra functies biedt en geen advertenties weergeeft.

Welke e-bookformaten ondersteunt Aldiko Classic?

De Aldiko Classic-applicatie ondersteunt EPUB en PDF-formaten. Daarnaast kun je de applicatie ook gebruiken om e-books in andere formaten te lezen met behulp van de juiste plug-ins.

Omschrijving van de ontwikkelaar

Vind je Aldiko Classic leuk?

0 Stemmen / 0 Likes

POSITIEF over Aldiko Classic

Compatibel met bijna elke Android-mobiel of tablet.
Deze boekenlezer neemt weinig geheugenruimte in beslag.
Je kunt je Aldiko-account blijven gebruiken in deze klassieke app.

NEGATIEF over Aldiko Classic

Omdat het een niet-officiële app is, wordt er waarschijnlijk geen technische ondersteuning geboden in geval van storingen.
Er worden in de gratis versie veel advertenties weergegeven. Als dat je stoort, kies dan voor de betaalde premium versie.

Handige tips Aldiko Classic

Als je nog geen digitale boeken hebt en wat klassiekers wilt downloaden, bekijk dan deze collecties van readers voor Android.
Als je leest in een slecht verlichte omgeving, kun je de nachtmodus inschakelen voor een prettiger leeservaring.
Je kunt de look van de reader volledig aanpassen. Hier vind je enkele eBook-alternatieven voor Android die je misschien ook wilt proberen.
De app bevat kleurrijke notities, die handig zijn om bepaalde zinnen en belangrijke delen van de tekst te markeren.

Maak contact met gebruikers die Aldiko Classic hebben gedownload